Kérd személyre szabott ajánlataimat telefonon  +36303153722  vagy írj üzenetet a  baczurmartin@sketchcafe.hu  e-mail címre

MERCH START

Nekem való a Merchandise együttműködés? Igen, ha...

Neked való, ha

1.) A tartalomgyártás a mindennapjaid része

Ez többmindent jelethet, pl.: sporttal, zenével, képzőművészettel foglalkozol, vagy népszerű meme oldalt működtetsz, olyan vállalkozást vezetsz, aminek jeletős a vizuális tartalmi része, stb.

2.) Van akkora potenciál az arculatodban, mintáidban, hogy eladható legyen a termékünk

Alapvetően dark/altternatív stílusban indult a webshop, de nem zárkózok el a sokszínűségtől. Azonban egyesek számára bizonyos szintet meghaladóan sértő mintát nem szeretnék forgalmazni. Illetve nagyon normie irányba sem akarok elmenni (itt nem lesz legjobb apukás póló).

3.) Szeretnél egy kis passzív jövedelmet a közös együttműködésből

Kezdeti energia befektetéssel és folyamatos online marketinngel jó eredmény érhető el, ehhez azoban szükséges az időnkénti megújulás pl új minták kiadása időszakosan.

Hogy indul el az együttműködés?

Első lépésként megegyezünk abban, hogy milyen termékeket értékesítsünk: pl. póló, pulóver, de további ajándéktárgyak is szóba jöhetnek pl. bögre. Ezután én elkérem a nyomtatandó mintát és elkészítem a kreatívokat és mockupokat a netes értékesítéshez.

Hol történik az értékesítés?
Eddig az összes partnerem ezt a webshopot vette igénybe a netes megjelenéshez, és az eladás is kizárólag itt történt. Természetesen van lehetőség más megoldásra is pl ha megrendelsz előre pár kész terméket, vagy a saját webes felületeteken szeretnéd a pólókat árulni.

Mennyi időt vesz igénybe a gyártás és szállítás?

Minden nap délután 15 óráig összesítjük az addigi nyitott rendeléseket. Ezeket aznap elkészítjük, csomagoljuk, és elhelyezzük a Foxpost automatában. Másnap délben veszi fel a csomagokat a futár és indul a kézbesítés a Foxpost Zrt. által vállalt idő szerint.

Milyen a póló minősége, és mennyibe kerül?
Sol's Imperial SO11500 pólókat használok leggyakrabban. 100% pamut, 190 g/m². Véleményem szerint kitűnő minőség. Tehát az árképzés egy viszonylag magasabb árú alapanyag felhasználásával történik.
Jelenleg a webshopon a legtöbb póló ára 5990 Ft. Ebből a 1500 Forint a Tiéd, amelyet havi szinten összesítek és a következő hónap 10-éig egy összegben átutalok neked.
Az egyszeri póló árazásához ragaszkodom, azonban, ha nagyobb mennyiséget szeretnél rendelni és az eladáshoz nem vennéd igénybe a webshopomat, akkor az ár ennél alacsonyabb.

Összegzés

Minden Partneremnek elmondom az elején, hogy "egyelőre ennyi jut eszembe, de idő közben úgyis lehetnek egyedi szituációk, amire találunk megoldást, ne aggódj." És eddig ez működött is és bízom benne, hogy a továbbiakban is működni fog.

Ha látsz benne fantáziát és elindítanád a saját márkádat, vagy ismersz valamit aki ezt a lehetőséget keresi, akkor írj egy e-mailt, vagy hívj!

Célom, hogy támogassam a kreatív tartalomgyártást, a sportot, a művészetet és az olyan ügyeket, amik segítik az emberek életét a mai világban.

Keress meg, és vágjunk bele együtt a közös munkába!

baczurmartin@sketchcafe.hu

baczurartin@gmail.com

+36303153722